yx

Binnenkort kunnen we weer het terras op! Helaas betekent dat niet dat we van corona af zijn, de komende tijd zullen maatregelen, (zelf)testen en vaccinaties nog een grote rol spelen. Om ervoor te zorgen dat de keuzes die hierover gemaakt worden zijn afgestemd op jongeren en studenten (16-30 jaar oud), brengen de Lieve Mark studenten samen met YoungXperts wetenschappers de mening van jongeren over ‘de weg uit de coronacrisis’ in kaart. De uitkomsten van dit onderzoek mogen we rechtstreeks op tafel leggen bij RIVM en VWS.

Doe hier mee: https://erasmusuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_e3buA6mxA6NU1Rs

Vul dus snel de vragenlijst in (duurt ongeveer 10 minuten) en stuur dit bericht door om het draagvlak zo groot mogelijk te maken! Als bedankje voor deelname verloten we vier sets AirPods Pro onder de deelnemers. Een eerdere vragenlijst via een Whatsapp-berichtje is meer dan 7.500 keer ingevuld en het rapport (te zien op thuisbesmet.nl) is breed opgepakt door de politiek. Tijd voor nog eentje! Samen zetten we de mening van jongeren op de kaart!