yx

Wow!

Binnen een maand tijd hebben 1123(!) jongeren de vragenlijst van ons Urban Rotterdam Project ingevuld. Hiervoor hebben we enorm veel hulp gehad van jongerenorganisaties, jongerenwerkers, leerkrachten en natuurlijk jongeren zelf, aangezien zij onze vragenlijst via hun netwerk en sociale media kanalen hebben verspreid. Heel erg bedankt!

Urban Rotterdam Project

Met het Urban Rotterdam Project willen YoungXperts onderzoekers via een online vragenlijst in kaart brengen hoe jonge mensen (12 – 30 jaar) zich voelen en met andere mensen omgaan, en hoe dat verandert tijdens de coronapandemie. In mei 2022 staat het vervolg op het Urban Rotterdam Project gepland. Wil je graag (nog een keer) meedoen? Ga dan naar www.youngxperts.nl/urbanrotterdam om je alvast aan te melden. Hier kun je ook meer informatie vinden over het onderzoek.

Stay tuned voor de resultaten

Wij gaan nu hard aan de slag met het analyseren van jullie antwoorden op de vragenlijst. Dit zal nog eventjes duren, maar wanneer we de resultaten hebben zullen we die uiteraard met jullie delen. Dus stay tuned!