yx

Informatievideo’s

Wanneer je aan wetenschappelijk onderzoek mee wilt doen, moet je altijd eerst akkoord geven voor je deelname. Maar weet jij eigenlijk wel waar je precies voor tekent? In onderstaande video’s geven wij, onderzoekers van het Erasmus SYNC lab, uitleg over het soort gegevens die we verzamelen, wie er toegang hebben tot die gegevens en hoe we de privacy van deelnemers beschermen. Per video geven we antwoord op een vraag die ons vaak wordt gesteld. Je kan er ook voor kiezen om alle informatie in één keer te kijken.

 

Wat voor gegevens worden er verzameld en zijn mijn gegevens anoniem?
 

Wie hebben er toegang tot mijn gegevens?
 

Hoelang worden mijn gegevens bewaard?
 

Is meedoen aan dit onderzoek vrijwillig?
 

Zijn er risico’s verbonden aan dit onderzoek?
 

Bij wie kan ik terecht voor meer informatie over mijn rechten bij de verwerking van mijn gegevens?
 

Alle bovenstaande informatie in één video