Informatie over onderzoek

Bekijk onze informatievideo’s!

Wanneer je aan wetenschappelijk onderzoek mee wilt doen, moet je altijd eerst akkoord geven voor je deelname. Maar weet jij eigenlijk wel waar je precies voor tekent? In onderstaande video’s geven wij, onderzoekers van het Erasmus SYNC lab, uitleg over het soort gegevens die we verzamelen, wie er toegang hebben tot die gegevens en hoe we de privacy van deelnemers beschermen. Per video geven we antwoord op een vraag die ons vaak wordt gesteld. Je kan er ook voor kiezen om alle informatie in één keer te kijken.

Wie hebben er toegang tot mijn gegevens?

Wie hebben er toegang tot mijn gegevens?

Hoelang worden mijn gegevens bewaard?

Hoelang worden mijn gegevens bewaard?

Is meedoen aan dit onderzoek vrijwillig?

Is meedoen aan dit onderzoek vrijwillig?

Zijn er risico's verbonden aan dit onderzoek?

Zijn er risico’s verbonden aan dit onderzoek?

Waar kan ik terecht voor meer informatie over mijn rechten bij de verwerking van mijn gegevens?

Bij wie kan ik terecht voor meer informatie over mijn rechten bij de verwerking van mijn gegevens?

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over deelname aan onderzoek en de verwerking van gegevens

Alle bovenstaande informatie in één video