X

Take action

Kies voor een Tiny House omdat het beter is voor het milieu, of zoek naar andere manieren om iets goeds te doen voor de planeet.
Laat alle jongeren een maatschappelijke stage doen en maak het doel van deze stage duidelijk. Zorg dat jongeren beloond worden met iets dat hen later kan helpen bij het vinden van een baan.
Geef jongeren die bereid zijn om anderen te helpen, maar niet weten hoe, opties waaruit ze kunnen kiezen: waar zijn ze nodig en wat kunnen ze doen?
Organiseer een cursus voor jongeren waarin zij kunnen leren omgaan met groepsdruk. Als jongeren minder last hebben van groepsdruk, doen zij misschien eerder iets goeds voor een ander.
Doe iets goeds voor een ander, zoals: iemand een compliment geven, de deur voor iemand openhouden, bloemen kopen voor iemand of iemand met een klusje helpen. Hopelijk voelt de ander zich geïnspireerd om ook iets goeds te doen voor een ander!
Organiseer ieder jaar een dag van de gelijkheid op scholen. Laat jongeren op deze dag praten over onderwerpen die te maken hebben met ongelijkheid in Nederland. Geef iedereen op deze dag hetzelfde shirt en laat zien hoe Nederland verenigd kan zijn in plaats van verdeeld.
Heb je een goed idee?

Heb je een goed idee?

Mogen wij contact met je opnemen om meer te weten te komen over jouw idee?